09/09 : Sunday Yoga Sessie: Start To Yoga

10:30 - 11:30
Kostprijs: € 8

Zin in yoga? Deed je het ooit al eens en wil je de draad terug oppikken?

Of heb je nog nooit yoga gedaan en wil je het eens proberen?

Dan is Start To Yoga misschien wel iets voor jou. In deze minireeks van vier lessen maak je kennis met de basishoudingen en ademhalings-en relaxatietechnieken.

Yogadocente Koula Terkessidis laat je op een leuke en ontspannen manier kennismaken met yoga. Stap voor stap leer je je lichaam opnieuw kennen en ontdek je wat je er allemaal mee kan. Vier lessen, met als ultieme doel het uitvoeren van de Zonnegroet, de bekendste yogaflow die er is.

Waar wacht je nog op? Af en toe moet je springen… Uit je hoofd, in je lijf!

 

Wanneer: 09 augustus

Waar : Lange Molensstraat 50 , 1800 Vilvoorde

Uur : 10u30-11u30

Prijs: 8 euro

 

Praktische info:

  1. Kom 10 minuten op voorhand naar de les. We beginnen stipt.
  2. Yoga beoefen je liefst op blote voeten op een yogamatje.
  3. Nodig: eigen yogamatje, losse gemakkelijke kledij en een dekentje voor de relaxatie.
  4. Yoga doe je het liefst op een lege maag, eet dus best niet te veel voor de les. Toch een klein hongertje? Eet dan een stuk fruit, een beetje yoghurt of wat noten zo’n halfuur voor aanvang van de les.

Ook aanwezig:

Koula Terkessidis Logo

Koula Terkessidis

Koula Terkessidis Yogadocent bij Vrt , C&A en Yoga-Time. Meer info: yogatime.vilvoorde@gmail.com

Koula volgde meerdere workshops Prana Yoga Flow bij Alberto Paganini, een E-RYT 200 uur Ashtanga docentenopleiding bij Annemieke van der Zouwen, een teacher training bij Manju Pattabhi Jois, een Yin yoga docentenopleiding bij Kata en Erno Van Doesselaar,  Prison yoga bij James Fox en Shiva Rea -Elemental Prana Vinyasa Teacher Immersion- bij Nele Van Poucke.

Ze geeft yogales aan het personeel van VRT en aan de designers van C&A in Vilvoorde. Daarnaast geeft ze wekelijks twee uur les aan beginners en semi-gevorderden bij Yoga-Time, haar eigen vereniging.   Haar lessen zijn een combinatie van Hatha, Vinyasa yoga en Yin yoga met veel aandacht voor mindfulness. Dynamisch en intensief, maar ook relaxerend en ongedwongen.  Kracht, souplesse, balans en innerlijke rust komen samen, met als resultaat een ontspannen geest in een sterk lichaam.


Georganiseerd met:

Schrijf je in!

Contact Info

Adres

Lange Molensstraat 50, 1800 Vilvoorde