Artist Koula Terkessidis

Volg Koula Terkessidis online:

Koula Terkessidis Yogadocent bij Vrt , C&A en Yoga-Time. Meer info: yogatime.vilvoorde@gmail.com

Koula volgde meerdere workshops Prana Yoga Flow bij Alberto Paganini, een E-RYT 200 uur Ashtanga docentenopleiding bij Annemieke van der Zouwen, een teacher training bij Manju Pattabhi Jois, een Yin yoga docentenopleiding bij Kata en Erno Van Doesselaar,  Prison yoga bij James Fox en Shiva Rea -Elemental Prana Vinyasa Teacher Immersion- bij Nele Van Poucke.

Ze geeft yogales aan het personeel van VRT en aan de designers van C&A in Vilvoorde. Daarnaast geeft ze wekelijks twee uur les aan beginners en semi-gevorderden bij Yoga-Time, haar eigen vereniging.   Haar lessen zijn een combinatie van Hatha, Vinyasa yoga en Yin yoga met veel aandacht voor mindfulness. Dynamisch en intensief, maar ook relaxerend en ongedwongen.  Kracht, souplesse, balans en innerlijke rust komen samen, met als resultaat een ontspannen geest in een sterk lichaam.


Aanwezig op:

09 Sep, 2018

10:30 : 00 - 11:30 : 00

Sunday Yoga Sessie: Start To Yoga

Zin in yoga? Deed je het ooit al eens en wil je de draad terug oppikken? Of heb je nog nooit yoga gedaan en wil je het eens proberen? Dan is Start To Yoga misschien wel iets voor jou.

Meer info

Contact Info

Adres

Lange Molensstraat 50, 1800 Vilvoorde